Elk product is uniek en heeft zijn eigen karakter. Tijdens ons kamado weekend staan wij hier extra bij stil! Bourgondiërs kunnen dan hun hart ophalen met verschillende à la carte gerechten. Allen bereid met passie en boven echt houtskool! Dat is toch een droom van elke liefhebber?
Kwaliteit en smaak: daar draait het om bij vele gerechten. En die smaak komt extra goed naar boven op onze Kamado barbecue. Daarom geniet je in het weekend van 3, 4 & 5 februari van verschillende à la carte gerechten (voor-, hoofdgerechten & dessert). De gerechten worden bereid boven echt houtskool en zijn rijk van smaak.
Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:
HUISGEROOKTE ZALM - 13.5
Pappadum | zoetzure groenten | mierikswortelmayonaise
LOW & SLOW BUIKSPEK - 11.5
Mediterrane | little gem | frisse salsa
BLACK ANGUS RIB-EYE - 27.5
Gepofte knoflook jus | gegrilde groenten | truffelaardappeltjes
PAPILLOTTE MET ZALM, GAMBA'S & MOSSELEN - 24.5
Groenten | wittewijnsaus
GEGRILDE APPEL CRUMBLE - 7
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom
Proef samen van het leven!
Paasbrunch
Het is bijna Pasen! Een lekker lang weekend waarin we paaseieren zoeken, gezellig een hapje eten en samen genieten. En speciaal voor deze periode hebben wij, naast onze normale menukaart, een heerlijke Paasbrunch. Kom jij genieten met je familie, vrienden of partner?