[error-SH-searchBar()]

 

Elk product is uniek en heeft zijn eigen karakter. Tijdens ons kamado weekend staan wij hier extra bij stil! Bourgondiërs kunnen dan hun hart ophalen met verschillende à la carte gerechten. Allen bereid met passie en boven echt houtskool! Dat is toch een droom van elke liefhebber?

Kwaliteit en smaak: daar draait het om bij vele gerechten. En die smaak komt extra goed naar boven op onze Kamado barbecue. Daarom geniet je in het weekend van 3, 4 & 5 februari van verschillende à la carte gerechten (voor-, hoofdgerechten & dessert). De gerechten worden bereid boven echt houtskool en zijn rijk van smaak.

Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:

VOORGERECHTEN

HUISGEROOKTE ZALM - 13.5
Pappadum | zoetzure groenten | mierikswortelmayonaise 

LOW & SLOW BUIKSPEK - 11.5
Mediterrane | little gem | frisse salsa  

HOOFDGERECHTEN

BLACK ANGUS RIB-EYE - 27.5
Gepofte knoflook jus | gegrilde groenten | truffelaardappeltjes 

PAPILLOTTE MET ZALM, GAMBA'S & MOSSELEN - 24.5
Groenten | wittewijnsaus 

DESSERT

GEGRILDE APPEL CRUMBLE - 7
Vanille-ijs | caramelsaus | slagroom

Reserveer nu een tafeltje!


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op