Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.
Speciaal om stil te staan bij de mooiste producten uit het najaar organiseren wij een WILD WEEK. Dit betekend dat we, naast de normale menukaart, verschillende wildgerechten aanbieden. Het betreft de week van 16 november t/m 21 november, dus noteer deze datum snel in je agenda.
Voorgerechten:
GEROOKTE EENDENBOST
Sinaasappel-ui compote
HERENCARPACCIO
Roodfruitdressing | chioggia biet
Hoofdgerechten:
WILDZWIJNHAM
Pompoencrème | puree van knolselderij | rozijnen | honingmosterdsaus
HERTENBIEFSTUK
Pompoencrème | puree van knolselderij | stoofpeer | jus van roodfruit
Reserveren kan door te bellen naar 0499 - 57 36 71 of te mailen naar onze collega Dorien.
Proef samen van het leven!
Paasbrunch
Het is bijna Pasen! Een lekker lang weekend waarin we paaseieren zoeken, gezellig een hapje eten en samen genieten. En speciaal voor deze periode hebben wij, naast onze normale menukaart, een heerlijke Paasbrunch. Kom jij genieten met je familie, vrienden of partner?