[error-SH-searchBar()]

 

Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Speciaal om stil te staan bij de mooiste producten uit het najaar organiseren wij een WILD WEEK. Dit betekend dat we, naast de normale menukaart, verschillende wildgerechten aanbieden. Het betreft de week van 16 november t/m 21 november, dus noteer deze datum snel in je agenda.

DE GERECHTEN

Voorgerechten:

GEROOKTE EENDENBOST
Sinaasappel-ui compote

HERENCARPACCIO
Roodfruitdressing | chioggia biet

Hoofdgerechten:

WILDZWIJNHAM 
Pompoencrème | puree van knolselderij | rozijnen | honingmosterdsaus 

HERTENBIEFSTUK
Pompoencrème | puree van knolselderij | stoofpeer | jus van roodfruit 

Reserveren kan door te bellen naar 0499 - 57 36 71 of te mailen naar onze collega Dorien

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op