[error-SH-searchBar()]

 

Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Speciaal om stil te staan bij de mooiste producten uit het najaar organiseren wij een WILDAVOND. Een culinaire avond waarbij onze chefs een 5-gangen wilddiner serveren. Het betreft zaterdag 26 oktober, dus noteer deze datum snel in je agenda!

HET 5-GANGEN MENU

Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:

Eendenrilette | rozemarijn foccacia toast
Bospaddenstoelen bouillon | 
paddenstoelenroom - kervel
Houtduif filet | 
Rochebaroncrème 
Reepeper | 
Amsterdamse uitjes
Forest fruit

Prijs: € 44,50 p.p.

Reserveren kan door te bellen naar 0499 - 57 36 71, te mailen naar onze collega Anoek of online een tafeltje te boeken. 

Reserveer nu een tafeltje


Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op