[error-SH-searchBar()]

 

Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

SUCCES SMAAKT NAAR MEER

Onze chefs zijn lang bezig geweest met dit speciale 5 gangen wildmenu. Het zou zonde zijn om deze heerlijke gerechten maar 1 avond te serveren toch? Daarom herhalen we op vrijdag 15 december deze bourgondische avond. Zodat ook jij (nog een keer) kan komen genieten! Noteer deze datum dus snel in je agenda!

HET 5-GANGEN MENU

Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:

Hertencarpaccio | Pesto - rucola - old Amsterdam
Wildbouillon  | Paddenstoelen - kervel
Wilde gansfilet | Lauwwarme salade - little gems - roodlof - truffelmayonaise
Wildzwijnrug | Filet - zuurkool - truffel aardappels - portwildjus 
Stoofperen crumble | Hazelnotenijs - atsina cress

Prijs: € 42,50 p.p.

Reserveren kan door te bellen naar  0499 - 57 36 71, te mailen naar onze collega Anoek

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op