Het aspergeseizoen is weer begonnen! Een seizoen waar wij (en vooral onze koks) altijd naar uitkijken. Want niets is zo leuk om te werken met lokale seizoen producten. En ook dit jaar hebben onze koks weer heerlijke gerechten die ze jullie graag laten proeven.
Aspergesoep | 7
Beenham, lente-ui
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en de beste asperges van 'van Gerven'.
Échte Brabantse wijze | 23
Beenham, Hollandaise, krieltjes, gekookt eitje
Diepzee met een twist | 26
Zalm, gamba's, Hollandaise, krieltjes
Bordje asperges | 8
Wist je dat aan onze aspergekaart een speciaal lokaal tintje zit? Wij werken namelijk samen met diverse leveranciers uit de omgeving, welke allen staan voor een kwalitatief goed en beter product. Zo komen onze overheerlijke asperges van familie van Gerven, serveren wij ons gerecht op echte Brabantse wijze met de prijswinnende beenham van Slagerij Polsdonk en komen de eieren kakelvers van Lekker'nei.
Een reis door de Latijns-Amerikaanse keuken
Latin food night
Zaterdag 18 januari nodigen wij je uit om mee te reizen naar het warme en kleurrijke Zuid-Amerika! Tijdens onze Latin Food Night ontdek je de authentieke smaken, geuren en kleuren van de Latijns-Amerikaanse keuken.
Latino's staan bekend om hun temperament en passie. Iets wat we terugzien en vooral proeven in de Latijns-Amerikaanse keuken! Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol warmte, smaak en gezelligheid. Latin Food Night bij KOMAEN is dé perfecte gelegenheid voor een culinaire reis dichtbij huis.