Het aspergeseizoen is weer begonnen! Een seizoen waar wij (en vooral onze koks) altijd naar uitkijken. Want niets is zo leuk om te werken met lokale seizoen producten. En ook dit jaar hebben onze koks weer heerlijke gerechten die ze jullie graag laten proeven.
Aspergesoep | 7
Beenham, lente-ui
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en de beste asperges van 'van Gerven'.
Échte Brabantse wijze | 23
Beenham, Hollandaise, krieltjes, gekookt eitje
Diepzee met een twist | 26
Zalm, gamba's, Hollandaise, krieltjes
Bordje asperges | 8
Wist je dat aan onze aspergekaart een speciaal lokaal tintje zit? Wij werken namelijk samen met diverse leveranciers uit de omgeving, welke allen staan voor een kwalitatief goed en beter product. Zo komen onze overheerlijke asperges van familie van Gerven, serveren wij ons gerecht op echte Brabantse wijze met de prijswinnende beenham van Slagerij Polsdonk en komen de eieren kakelvers van Lekker'nei.
Proef samen van het leven!
Paasbrunch
Het is bijna Pasen! Een lekker lang weekend waarin we paaseieren zoeken, gezellig een hapje eten en samen genieten. En speciaal voor deze periode hebben wij, naast onze normale menukaart, een heerlijke Paasbrunch. Kom jij genieten met je familie, vrienden of partner?